Chefs table

Chef’s Table -illalliset tarjoavat helppoa ja ylellistä herkuttelua! Keittiömestarit Santeri Vuosara ja Ilkka Isotalo valmistavat ja tarjoilevat seurueellenne elämykselliset menut herkkuineen ja tarinoineen. Vieraat ovat tervetulleita seuraamaan ruokien valmistustusta ja kuulemaan tarinoita menun taustalla, ja halutessaan myös osallistumaan kokkailuun!

Illallinen tarjoillaan pöytään lautasannoksina kiireettömästi, ja teidän tehtävänne on vain nauttia tarjoilusta ja yhdessäolosta. Kokki ja tarjoilija hoitavat luonnollisesti myös tiskit sekä keittiön siivouksen.

Illallisten hinnat ovat 10 hengelle 3 ruokalajia alkaen 2 050 € ja 6 ruokalajia alkaen 2 280 € sisältäen ruoat ja niiden tarjoilun (sekä voimassa olevan alv:n). Viini- ja juomasuositukset annetaan Alkon tilausvalikoimasta, josta ne on helppo itse hankkia. Juomien asianmukainen tarjoilu kuuluu illallispalveluun.

Voit valita valmiin Villa Feel Good -menun, tai halutessasi keittiömestarimme räätälöivät teille täydellisen setin toiveidenne mukaan!

Villa Feel Good Menu à la Chef Santeri

Grillattua parsaa, sitruunaa ja pecorinoa

Sokerisuolattua lohta, kurkkua ja jalapenoa

Possunposkea ja savustettua omenaa

Kokonaisena grillattua naudan sisäfileetä ja viinikauppiaan kastiketta

Mouhijärveläinen juustolautanen

Raparperia ja valkosuklaata

Menun hinta 10 hengelle 2 280 € (sis. alv 14%)

Grillikurssit ja kokkailuillat

Grillikurssit ja kokkailuillat tarjoavat rentoa yhdessäoloa mukavan tekemisen merkeissä. Aiheesta kirjojakin kirjoittanut, vannoutunut hiiligrillaaja ”Chef” Santeri Vuosara opastaa teidät grillauksen saloihin, ja yhdessä valmistuu herkullinen menu grillissä ja hieman sen vieressäkin. Luvassa on oppeja ja niksejä sekä hiili- että kaasugrillaukseen ja kesäkokkailuun muutenkin. Pääosassa on kuitenkin rento meininki sekä yhdessäolo ja tietenkin herkuttelu!

Saisiko olla lihaisa Meat Lovers -menu? Vai valmistetaan merellinen grillimenu? Monipuolinen jokaiselle jotakin -grillimenu lisukkeineen on myös aina varma valinta! Vai mikä teille maituisi? Grillimestarimme kuuntelee toiveenne ja suunnittelee juuri teille täydellisen grillisetin!

Liitealue