Minun Himokseni

HIMOS RYHMILLE

Himoksella on mahdollista monipuolisiin aktiviteetteihin ympärivuotisesti. Tyky-päiville löytyy monipuolista liikuntaa, jokaiselle jotakin. Polttariporukalle löydät kauttamme sopivan majoituksen, tekemistä varmasti riittää. Syntymäpäivien vietto Himoksen upeissa maisemissa onko unohtumatonta, täältä paikallisten yritysten kautta saat myös tarjoilut juhliisi.

Työporukalle löytyy majoitukset kauttamme. Illaksi aktiviteeteistä ei ole puutetta. Himoksella olette tapahtumien ytimessä.

PERHE HIMOS

Himos on koko perheen valinta viettää aktiivista aikaa yhdessä. Himoksella ja sen läheisyydessä on aktiviteettejä koko päiväksi niin talvella kuin kesällä. Himoksella koko perhe voi nauttia vauhdista monella tavalla. Läheltä löytyy useita palveluita juuri teidän perhettänne varten. Meidän kauttamme löydät teille sopivan majoituksen, jossa rentoutua aktiivisen päivän jälkeen.

GOLF HIMOS

Oletteko jo tutustuneet upeaan Himoksen täysmittaiseen PAR 72 kenttään. Himos Golfin kupeesta löydät kauttamme majoitukset ja nautit Golfin lisäksi monipuolisesta viihteestä ja tapahtumista. Himos Golfilla pelaamiseen tarvitsen vain jonkin golfseuran jäsen- ja tasoituskortin, joka on voimassa. Halukkaat voivat myös osallistua golfkurssille tai vuokrata välineet, jos olet vasta aloittelemassa harrastusta.

MOTORISTIN HIMOS

Himoksella on vuodesta 2000 lähtien järjestetty Eurooppalaisten Harley-Davidson-harrastajien kansainvälinen moottoripyörätapahtuma FH-CE Super Rally. Tapahtuma on monipuolinen motoristien kokoontuminen. Himoksen sijainti keskellä Suomea, valtatie 9 varrella on hyvä. Tänne on helppo tulla moottoripyörällä ja levähtää, saunoa ja nauttia illasta. Osassa majoituksistamme motoristit on erityisesti huomioitu, mm. pyörän pesu onnistuu.

PYÖRÄILIJÄN HIMOS

Himoksella järjestetään useampia pyöräilyn tapahtumia. Näihin kuuluu MTB Viikonloppu, joka on tarkoitettu kaikille maastopyöräilyn harrastajille. Täällä saat nauttia Himoksen huikeista pyöräily maastoista. Ohessa linkki tapahtumaan.

https://www.himosepic.com

Kauttamme pystyt myös vuokraamaan laadukkaat sähkömaastopyörät käyttöösi loman ajaksi. Vuokraukset 040 587 6633

LASKETTELIJAN HIMOS

Himos on etelä- ja keski-Suomen monipuolisin ja suurin hiihtokeskus. Täällä on niin suksilla kuin laudalla laskijalle monipuoliset ja kunnossa pidetyt rinteet. Hissikapasiteetti on eteläisen Suomen paras.

VESILLÄLIIKKUJAN HIMOS

Sijainniltaan Himos on keskellä Järvi-Suomea. Kesäsin voit Sup-lautailla, meloa, uida ja nauttia puhtaasta vesistöstä. Paikallinen palvelun tuottajan kautta löydät ohjattuja retkiä.

http://www.luckyfish.fi

METSÄSSÄLIIKKUJA HIMOS

Himosta ympäröi kauniit ja puhtaat metsät ja polut. Lähellä sijaitsee Isojärven kansallispuisto, joka on upea retkikohde. Metsäretkien jälkeen majoitustemme sauna, ja porealtaat houkuttavat rentoutumaan.

https://www.luontoon.fi/isojarvi

https://www.suomenvesiputoukset.fi/vesiputoukset/suomen-vesiputoukset-luettelossa/juveninkoski/

KULTTUURIMATKAILIJAN HIMOS

Himos-Jämsän seudulla on paljon näkemistä ja kokemista kulttuurin ystävälle. Alueella on neljä kotiseutumuseota sekä erikoismuseoita. Kesäaikaan aukeavat myös useat galleriat ja ateljeet. Jämsässä on myös harrasteteatteri, jonka esityksistä voi nauttia niin kesällä kuin talvella.

https://www.jamsa.fi/palvelut/kulttuuri/museot

https://www.jamsa.fi/palvelut/kulttuuri/taidenayttelyt

https://www.jamsa.fi/palvelut/kulttuuri/teatterit